Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]

By: Katz, Sandor Ellix, 1962- [aut]Contributor(s): Ouhrabková, Zuzana [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: angličtina Publication details: Praha : Grada, 2015 Edition: 1. vydDescription: 255 s. : il. ; 21 cmISBN: 9788024752143Subject(s): fermentace fermentované potraviny kuchařské recepty jídla hygiena výživy mléčné výrobky chléb vína zelenina pivo octyScope and content: Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Oddělení pro dospělé
naučná pro dospělé 641 (Browse shelf(Opens below)) Available 320700163133

Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha