Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 320700163133 |
Browsing Oddělení pro dospělé shelves, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
641 Chuť do života : | 641 Harmonie zdraví, krásy a vitality / | 641 Život bez pšenice : | 641 Síla přírodní fermentace : | 656 Autoškola od A do Z / | 687 Umění přirozeného vzhledu / | 69 Zahradní nábytek / |
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.
There are no comments on this title.