Síla přírodní fermentace : (Record no. 124362)
[ view plain ]
000 -Návěští | |
---|---|
Řídící pole kódované 24B | 01332nam a2200277 4500 |
001 - Kontrolní číslo | |
Řídící pole proměnné | 124362 |
005 - Datum posledního zpracování | |
Řídící pole 16B | 20180902105207.0 |
008 - Údaje pevné délky | |
Řídící pole kódované 40B | 151013s2015 xr ||||||||||||||czecze d |
015 ## - Číslo národní bibliografie | |
Číslo ČNB | cnb002650100 |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 9788024752143 |
-- | (brož.) : |
Dostupnost | 297.00 Kč |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura | |
Agentura původní katalogizace | SVG502 |
Jazyk katalogizace | čeština |
041 1# - Kód jazyka | |
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků | čeština |
Kód jazyka originálu | angličtina |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt | |
Předmětová kategorie | 641 |
Název skupiny/kategorie konspektu | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Zdroj předmětové klasifikace | Konspekt |
Číslo předmětové kategorie | 19 |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | 641 |
Idetifikátor vydání MDT | h |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora | |
Osobní jméno | Katz, Sandor Ellix, |
Datumy související se jménem | 1962- |
Číslo autoritního záznamu | xx0192312 |
Kód role | aut |
(RLIN) | 45951 |
245 10 - Údaje o názvu a odpovědnosti | |
Název | Síla přírodní fermentace : |
Další údaje o názvu | jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / |
Údaj o odpovědností, atd. | Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] |
250 ## - Údaje o vydání | |
Označení vydání | 1. vyd. |
260 ## - Nakladatelské údaje | |
Místo vydání | Praha : |
Jméno nakladatele | Grada, |
datum vydání | 2015 |
300 ## - Fyzický popis | |
Rozsah | 255 s. : |
Další fyzické údaje | il. ; |
Rozměry | 21 cm |
504 ## - Poznámka o bibliografii | |
Text poznámky o bibliografii,atd | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
520 2# - Anotace | |
Anotace, atd. | Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený | |
Volně tvořený termín | fermentace |
-- | fermentované potraviny |
-- | kuchařské recepty |
-- | jídla |
-- | hygiena výživy |
-- | mléčné výrobky |
-- | chléb |
-- | vína |
-- | zelenina |
-- | pivo |
-- | octy |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora | |
Osobní jméno | Ouhrabková, Zuzana |
Kód role | Překladatel |
(RLIN) | 45952 |
765 0# - Záhlaví v originálním jazyce | |
Název | Wild fermentation |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) | |
Sigla vlastníka jednotky | SVG502 - Městská knihovna Litomyšl |
993 ## - Údaje o jednotce (exempláři) | |
-- | B |
Důvod stažení | Čárový kód | Stav poškození | Nepůjčuje se | Pořizovací cena svazku | Ztraceno | Přírůstkové Číslo | Datum vložení | Aktuální umístění | Svazková signatura | Běžná prodejní cena | Dodavatel | Kontrolní číslo regálu | Lokace | Total Holds | Naposledy spatřeno | Date checked out | Kód sbírky | Cena platná od | Typ jednotky Koha | Lokace v rámci oddělení |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
320700163133 | 208.00 | 163133 | 13.10.2015 | Oddělení pro dospělé | 641 | 297.00 | 127 | Oddělení pro dospělé | 11.07.2023 | 21.10.2016 | naučná pro dospělé | 02.09.2018 | Knihy |