Síla přírodní fermentace : (Record no. 124362)

MARC details
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01332nam a2200277 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 124362
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20180902105207.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 151013s2015 xr ||||||||||||||czecze d
015 ## - Číslo národní bibliografie
Číslo ČNB cnb002650100
020 ## - ISBN
ISBN 9788024752143
-- (brož.) :
Dostupnost 297.00 Kč
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace SVG502
Jazyk katalogizace čeština
041 1# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků čeština
Kód jazyka originálu angličtina
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Název skupiny/kategorie konspektu Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Zdroj předmětové klasifikace Konspekt
Číslo předmětové kategorie 19
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641
Idetifikátor vydání MDT h
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Katz, Sandor Ellix,
Datumy související se jménem 1962-
Číslo autoritního záznamu xx0192312
Kód role aut
(RLIN) 45951
245 10 - Údaje o názvu a odpovědnosti
Název Síla přírodní fermentace :
Další údaje o názvu jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur /
Údaj o odpovědností, atd. Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání 1. vyd.
260 ## - Nakladatelské údaje
Místo vydání Praha :
Jméno nakladatele Grada,
datum vydání 2015
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 255 s. :
Další fyzické údaje il. ;
Rozměry 21 cm
504 ## - Poznámka o bibliografii
Text poznámky o bibliografii,atd Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
520 2# - Anotace
Anotace, atd. Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín fermentace
-- fermentované potraviny
-- kuchařské recepty
-- jídla
-- hygiena výživy
-- mléčné výrobky
-- chléb
-- vína
-- zelenina
-- pivo
-- octy
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Ouhrabková, Zuzana
Kód role Překladatel
(RLIN) 45952
765 0# - Záhlaví v originálním jazyce
Název Wild fermentation
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky SVG502 - Městská knihovna Litomyšl
993 ## - Údaje o jednotce (exempláři)
-- B
Holdings
Důvod stažení Čárový kód Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové Číslo Datum vložení Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Kontrolní číslo regálu Lokace Total Holds Naposledy spatřeno Date checked out Kód sbírky Cena platná od Typ jednotky Koha Lokace v rámci oddělení
  320700163133     208.00   163133 13.10.2015 Oddělení pro dospělé 641 297.00   127 Oddělení pro dospělé   11.07.2023 21.10.2016 naučná pro dospělé 02.09.2018 Knihy  

Powered by Koha