Sedm způsobů, jak se radovat z jídla / Hugo Hromas

By: Hromas, Michal, 1976-Material type: TextTextLanguage: čeština Publisher: v Praze : XYZ, 2021Edition: Vydání prvníDescription: 285 stran : barevné ilustrace ; 23 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788075978820Subject(s): jídla -- tradiční -- příprava -- recepty -- suroviny | vegetariánská kuchařka | vegetariánské receptyGenre/Form: kuchařské receptySummary: Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase. Provede vás sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil. Poznáte pestrou paletu omamných chutí - to vše s osvědčenými recepty ze zeleniny, ovoce, obilovin a luštěnin
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Oddělení pro dospělé
naučná pro dospělé 641 (Browse shelf(Opens below)) Available 320700185827

Obsahuje bibliografii a rejstřík

Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase. Provede vás sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil. Poznáte pestrou paletu omamných chutí - to vše s osvědčenými recepty ze zeleniny, ovoce, obilovin a luštěnin

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha