Sedm způsobů, jak se radovat z jídla / (Record no. 142604)

MARC details
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01444nam a22003617i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 142604
003 - Identifikátor kontrolního čísla
Řídící pole proměnné CZ PrSKC
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20210622092529.0
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis
Řídící pole kódované ta
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 210615s2021 xr ||||| |||| 00| 0 cze d
020 ## - ISBN
ISBN 9788075978820
Zpřesnění (vázáno)
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace KAG503
Jazyk katalogizace cze
Použitá pravidla popisu rda
041 ## - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků čeština
044 ## - Kód země vydání/výroby
Kód geografické oblasti/země Česko
Kód ISO geografické oblasti/země Česko
072 ## - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Zdroj předmětové klasifikace Konspekt
Číslo předmětové kategorie 19
Předmětová kategorie 641
Název skupiny/kategorie konspektu Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
080 ## - MDT
Idetifikátor vydání MDT 641
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Hromas, Michal,
Datumy související se jménem 1976-
Číslo autoritního záznamu mzk2017958276
(RLIN) 69972
245 10 - Údaje o názvu
Název Sedm způsobů, jak se radovat z jídla /
Údaj o odpovědností, atd. Hugo Hromas
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání Vydání první
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech
Místo vydání, distribuce atd. v Praze :
Jméno nakladatele, distributora, atd. XYZ,
Datum vydání, distribuce, atd. 2021
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 285 stran :
Další fyzické údaje barevné ilustrace ;
Rozměry 23 cm
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín text
Typ obsahu - kód txt
Zdroj rdacontent
337 ## - Typ média
Typ obsahu - termín bez média
Typ obsahu - kód n
Zdroj rdamedia
338 ## - Typ nosiče
Typ nosiče - termín svazek
Typ nosiče - kód nc
Zdroj rdacarrier
504 ## - Poznámka o bibliografii
Text poznámky o bibliografii,atd Obsahuje bibliografii a rejstřík
520 ## - Anotace
Anotace, atd. Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase. Provede vás sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil. Poznáte pestrou paletu omamných chutí - to vše s osvědčenými recepty ze zeleniny, ovoce, obilovin a luštěnin
653 0# - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín jídla --
-- tradiční --
-- příprava --
-- recepty --
-- suroviny
653 0# - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín vegetariánská kuchařka
653 0# - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín vegetariánské recepty
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
Číslo autoritního záznamu fd132687
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky SVG502 - Městská knihovna Litomyšl
Holdings
Důvod stažení Čárový kód Zdroj klasifikace Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové Číslo Datum vložení Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Lokace Total Renewals Naposledy spatřeno Datum poslední výpůjčky Kód sbírky Cena účinná od Typ jednotky Koha
  320700185827 Dewey Decimal Classification     349.00   174402 22.06.2021 Oddělení pro dospělé 641 499.00 OPA Oddělení pro dospělé 6 11.07.2023 12.03.2022 naučná pro dospělé 22.06.2021 Knihy

Powered by Koha