MARC details
000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
01444nam a22003617i 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
142604 |
003 - Identifikátor kontrolního čísla |
Řídící pole proměnné |
CZ PrSKC |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20210622092529.0 |
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis |
Řídící pole kódované |
ta |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
210615s2021 xr ||||| |||| 00| 0 cze d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
9788075978820 |
Zpřesnění |
(vázáno) |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
KAG503 |
Jazyk katalogizace |
cze |
Použitá pravidla popisu |
rda |
041 ## - Kód jazyka |
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků |
čeština |
044 ## - Kód země vydání/výroby |
Kód geografické oblasti/země |
Česko |
Kód ISO geografické oblasti/země |
Česko |
072 ## - Kód předmětové kategorie - Konspekt |
Zdroj předmětové klasifikace |
Konspekt |
Číslo předmětové kategorie |
19 |
Předmětová kategorie |
641 |
Název skupiny/kategorie konspektu |
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 ## - MDT |
Idetifikátor vydání MDT |
641 |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Hromas, Michal, |
Datumy související se jménem |
1976- |
Číslo autoritního záznamu |
mzk2017958276 |
(RLIN) |
69972 |
245 10 - Údaje o názvu |
Název |
Sedm způsobů, jak se radovat z jídla / |
Údaj o odpovědností, atd. |
Hugo Hromas |
250 ## - Údaje o vydání |
Označení vydání |
Vydání první |
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech |
Místo vydání, distribuce atd. |
v Praze : |
Jméno nakladatele, distributora, atd. |
XYZ, |
Datum vydání, distribuce, atd. |
2021 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
285 stran : |
Další fyzické údaje |
barevné ilustrace ; |
Rozměry |
23 cm |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
text |
Typ obsahu - kód |
txt |
Zdroj |
rdacontent |
337 ## - Typ média |
Typ obsahu - termín |
bez média |
Typ obsahu - kód |
n |
Zdroj |
rdamedia |
338 ## - Typ nosiče |
Typ nosiče - termín |
svazek |
Typ nosiče - kód |
nc |
Zdroj |
rdacarrier |
504 ## - Poznámka o bibliografii |
Text poznámky o bibliografii,atd |
Obsahuje bibliografii a rejstřík |
520 ## - Anotace |
Anotace, atd. |
Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase. Provede vás sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil. Poznáte pestrou paletu omamných chutí - to vše s osvědčenými recepty ze zeleniny, ovoce, obilovin a luštěnin |
653 0# - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
jídla -- |
-- |
tradiční -- |
-- |
příprava -- |
-- |
recepty -- |
-- |
suroviny |
653 0# - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
vegetariánská kuchařka |
653 0# - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
vegetariánské recepty |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
kuchařské recepty |
Číslo autoritního záznamu |
fd132687 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Sigla vlastníka jednotky |
SVG502 - Městská knihovna Litomyšl |