Vaříme zdravě při překyselení organizmu : jak jíst chutně a vyváženě / autorky Irene Kührer, Elisabeth Fischer
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 616 (Browse shelf(Opens below)) | Postrádá se Odepsáno | 320700163073 |
Browsing Oddělení pro dospělé shelves, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na obálce uvedeno chybně příjmení autorky Elisabeth Fisher
Přeloženo z němčiny
Obsahuje rejstřík
Dietní kuchařka chutných receptů na rozmanité a rychlé pokrmy, kterými lze docílit rovnováhu mezi kyselými a zásaditými látkami v těle
Kniha seznamuje s hlavní příčinou narušené a acidobazické rovnováhy, kterou je zatěžující jednostranná strava. Překyselení může vyvolat trvalou tělesnou nevolnost, oslabení imunitního systému a předčasné stárnutí. Radí, jak se tomu bránit, jaké potraviny konzumovat a vhodně kombinovat. Uvádí recepty na přípravu polévek, snídaní, svačin, salátů, hlavních jídel vegetariánských, rybích, masitých, dezertů
There are no comments on this title.