Vaříme zdravě při překyselení organizmu :

Kührer, Irene, 1960-

Vaříme zdravě při překyselení organizmu : jak jíst chutně a vyváženě / Překyselení organizmu autorky Irene Kührer, Elisabeth Fischer - České vyd. 1. - Praha : Jan Vašut, c2006 - 128 s. : barev. il. ; 24 cm

Na obálce uvedeno chybně příjmení autorky Elisabeth Fisher Přeloženo z němčiny

Obsahuje rejstřík

Dietní kuchařka chutných receptů na rozmanité a rychlé pokrmy, kterými lze docílit rovnováhu mezi kyselými a zásaditými látkami v těle Kniha seznamuje s hlavní příčinou narušené a acidobazické rovnováhy, kterou je zatěžující jednostranná strava. Překyselení může vyvolat trvalou tělesnou nevolnost, oslabení imunitního systému a předčasné stárnutí. Radí, jak se tomu bránit, jaké potraviny konzumovat a vhodně kombinovat. Uvádí recepty na přípravu polévek, snídaní, svačin, salátů, hlavních jídel vegetariánských, rybích, masitých, dezertů

8072363468


acidóza
dietní jídla

nemoci stravování diety


kuchařské recepty

616 641

Powered by Koha