Vaříme zdravě při překyselení organizmu :
Kührer, Irene, 1960-
Vaříme zdravě při překyselení organizmu : jak jíst chutně a vyváženě / Překyselení organizmu autorky Irene Kührer, Elisabeth Fischer - České vyd. 1. - Praha : Jan Vašut, c2006 - 128 s. : barev. il. ; 24 cm
Na obálce uvedeno chybně příjmení autorky Elisabeth Fisher Přeloženo z němčiny
Obsahuje rejstřík
Dietní kuchařka chutných receptů na rozmanité a rychlé pokrmy, kterými lze docílit rovnováhu mezi kyselými a zásaditými látkami v těle Kniha seznamuje s hlavní příčinou narušené a acidobazické rovnováhy, kterou je zatěžující jednostranná strava. Překyselení může vyvolat trvalou tělesnou nevolnost, oslabení imunitního systému a předčasné stárnutí. Radí, jak se tomu bránit, jaké potraviny konzumovat a vhodně kombinovat. Uvádí recepty na přípravu polévek, snídaní, svačin, salátů, hlavních jídel vegetariánských, rybích, masitých, dezertů
8072363468
acidóza
dietní jídla
nemoci stravování diety
kuchařské recepty
616 641
Vaříme zdravě při překyselení organizmu : jak jíst chutně a vyváženě / Překyselení organizmu autorky Irene Kührer, Elisabeth Fischer - České vyd. 1. - Praha : Jan Vašut, c2006 - 128 s. : barev. il. ; 24 cm
Na obálce uvedeno chybně příjmení autorky Elisabeth Fisher Přeloženo z němčiny
Obsahuje rejstřík
Dietní kuchařka chutných receptů na rozmanité a rychlé pokrmy, kterými lze docílit rovnováhu mezi kyselými a zásaditými látkami v těle Kniha seznamuje s hlavní příčinou narušené a acidobazické rovnováhy, kterou je zatěžující jednostranná strava. Překyselení může vyvolat trvalou tělesnou nevolnost, oslabení imunitního systému a předčasné stárnutí. Radí, jak se tomu bránit, jaké potraviny konzumovat a vhodně kombinovat. Uvádí recepty na přípravu polévek, snídaní, svačin, salátů, hlavních jídel vegetariánských, rybích, masitých, dezertů
8072363468
acidóza
dietní jídla
nemoci stravování diety
kuchařské recepty
616 641