Hubneme s rozumem, zdravě a natrvalo / Iva Málková ; ilustroval Radim Raszka
Material type: TextPublication details: Praha : Smart Press, 2007 Edition: 2. vydDescription: 222 s. : barev. il., tabulky ; 24 cm + 1 příl. Ledničkový tahákISBN: 9788087049068 :Subject(s): nutriční hodnota potravin nadváha obezita redukce tělesné hmotnosti zdravá výživa životosprávaScope and content: Nové, aktualizované vydání zásadní české knihy o zdravém hubnutí. Kniha objasní, proč diety nefungují. Naučí, jak si sestavit správný, a přitom chutný jídelníček. Nezabývá se ale pouze jídelníčkem, obsahuje také mnoho psychologických rad. Srozumitelně popisuje logické souvislosti příjmu potravy a výdeje energie, psychologické aspekty hubnutí, a to vše s ohledem na současný životní styl. Recepty a doporučení vycházejí z českého prostředí a jsou doplněny názornými obrázky. Kniha obsahuje dvanáct lekcí, jež povedou k rozumné redukci váhy. Navíc poradí, jak si váhové úbytky udržet a jak mít rád sám sebe. Knihu doplňuje příběh Dana Kopála, který díky této metodě úspěšně zhubl o 30 kg.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Sklad Naučná literatura | naučná pro dospělé | SK 613 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 320700149416 |
Obsahuje bibliografii
Nové, aktualizované vydání zásadní české knihy o zdravém hubnutí. Kniha objasní, proč diety nefungují. Naučí, jak si sestavit správný, a přitom chutný jídelníček. Nezabývá se ale pouze jídelníčkem, obsahuje také mnoho psychologických rad. Srozumitelně popisuje logické souvislosti příjmu potravy a výdeje energie, psychologické aspekty hubnutí, a to vše s ohledem na současný životní styl. Recepty a doporučení vycházejí z českého prostředí a jsou doplněny názornými obrázky. Kniha obsahuje dvanáct lekcí, jež povedou k rozumné redukci váhy. Navíc poradí, jak si váhové úbytky udržet a jak mít rád sám sebe. Knihu doplňuje příběh Dana Kopála, který díky této metodě úspěšně zhubl o 30 kg.
There are no comments on this title.