Proč pláčeme při krájení cibule? : (Record no. 141627)

MARC details
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 02205nam a2200517 i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 141627
003 - Identifikátor kontrolního čísla
Řídící pole proměnné CZ PrSKC
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20201113133058.0
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis
Řídící pole kódované ta
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 181025s2019 xr a e f 000 0 cze
020 ## - ISBN
ISBN 9788027107735
Zpřesnění (brožováno)
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace BOA001
Jazyk katalogizace cze
Použitá pravidla popisu rda
041 1# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků čeština
Kód jazyka originálu angličtina
044 ## - Kód země vydání/výroby
Kód geografické oblasti/země Česko
Kód ISO geografické oblasti/země Česko
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 613
Název skupiny/kategorie konspektu Hygiena. Lidské zdraví
Zdroj předmětové klasifikace Konspekt
Číslo předmětové kategorie 14
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 613.26/.29
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 616-08
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 614.31
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 613.2
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 615.9:663/664
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 0/9
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT (0.062)
Idetifikátor vydání MDT MRF
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Brunning, Andy
Číslo autoritního záznamu mzk20181017760
Kód role Autor
(RLIN) 69361
240 10 - Unifikovaný název
Unifikovaný název Why does asparagus make your wee smell?.
Jazyk díla Česky
245 10 - Údaje o názvu
Název Proč pláčeme při krájení cibule? :
Další údaje o názvu plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla /
Údaj o odpovědností, atd. Andy Brunning ; překlad: Petr Somogyi
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání První vydání
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech
Místo vydání, distribuce atd. Praha :
Jméno nakladatele, distributora, atd. Grada Publishing,
Datum vydání, distribuce, atd. 2019
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 152 stran :
Další fyzické údaje ilustrace (převážně barevné) ;
Rozměry 17 x 20 cm
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín text
Typ obsahu - kód txt
Zdroj rdacontent
337 ## - Typ média
Typ obsahu - termín bez média
Typ obsahu - kód n
Zdroj rdamedia
338 ## - Typ nosiče
Typ nosiče - termín svazek
Typ nosiče - kód nc
Zdroj rdacarrier
500 ## - Všeobecná poznámka
Text obecné poznámky Přeloženo z angličtiny
504 ## - Poznámka o bibliografii
Text poznámky o bibliografii,atd Obsahuje bibliografii
520 ## - Anotace
Anotace, atd. Publikace zkoumá zvláštní vlastnosti pokrmů a nápojů, snaží se srozumitelně vysvětlit, co je z pohledu chemika jejich příčinou.
Rozšířený text anotace Věnuje se zejména organické chemii. Organické sloučeniny jsou odpovědné za chuť i vůni jídel a nápojů, které pravidelně konzumujeme. Stručný přehled potřebných chemických pojmů pomůže porozumět vzorcům a strukturám.
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma potraviny
Číslo autoritního záznamu ph115833
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 59757
Všeobecné zpřesnění terapeutické aspekty
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma potraviny
Číslo autoritního záznamu ph115833
Všeobecné zpřesnění terapeutické účinky
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma analýza potravin
Číslo autoritního záznamu ph135544
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma racionální výživa
Číslo autoritního záznamu ph124968
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 69363
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma toxikologie potravin
Číslo autoritního záznamu ph561049
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 69364
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma všeobecnosti a zajímavosti
Číslo autoritního záznamu ph116736
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 30484
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma foodstuffs
655 #4 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín populárně-naučné publikace
Číslo autoritního záznamu fd131864
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 30473
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Somogyi, Petr
Číslo autoritního záznamu jx20090604021
Kód role Překladatel
(RLIN) 69365
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky SVG502 - Městská knihovna Litomyšl
Holdings
Důvod stažení Čárový kód Zdroj klasifikace Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové Číslo Datum vložení Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Lokace Total Renewals Naposledy spatřeno Datum poslední výpůjčky Kód sbírky Cena účinná od Typ jednotky Koha
  320700182530 Dewey Decimal Classification     230.00   173537 13.11.2020 Oddělení pro dospělé 613 329.00 OPA Oddělení pro dospělé 3 11.07.2023 06.09.2021 naučná pro dospělé 13.11.2020 Knihy

Powered by Koha