Nakládání a uzení / (Record no. 122130)

MARC details
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01363nam a2200385 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 122130
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20180902105129.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 140822s2013 xr ||||||||||||||czecze d
015 ## - Číslo národní bibliografie
Číslo ČNB cnb002438021
020 ## - ISBN
ISBN 9788073593568
-- (brož.)
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace SVG502
Jazyk katalogizace čeština
041 1# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků čeština
Kód jazyka originálu angličtina
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Název skupiny/kategorie konspektu Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Zdroj předmětové klasifikace Konspekt
Číslo předmětové kategorie 19
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641
Idetifikátor vydání MDT h
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Strawbridge, Dick,
Datumy související se jménem 1959-
Číslo autoritního záznamu xx0165589
Kód role aut
(RLIN) 43613
245 10 - Údaje o názvu a odpovědnosti
Název Nakládání a uzení /
Údaj o odpovědností, atd. Dick a James Strawbridgeovi ; přeložil Viktor Faktor
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání Vyd. 1.
260 ## - Nakladatelské údaje
Místo vydání V Praze :
Jméno nakladatele Metafora,
datum vydání 2013
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 176 s. :
Další fyzické údaje barev. il. ;
Rozměry 21 cm
490 1# - Údaje o edici
Údaje o edici Doma a chutně!
500 ## - Všeobecná poznámka
Text obecné poznámky Přeloženo z angličtiny
504 ## - Poznámka o bibliografii
Text poznámky o bibliografii,atd Obsahuje rejstřík
520 2# - Anotace
Anotace, atd. Příručka poskytuje praktické rady potřebné k nasolení a vyuzení masa a sýra, metodou horkého i studeného uzení. Doplněno recepty
650 #4 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma meat preservation
650 #4 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma meat pickling
650 #4 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma smoking
650 #4 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma food drying
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín kuchařské recepty
-- maso
-- konzervování
-- uzení
-- nakládání
-- sušení potravin
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín příručky
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Strawbridge, James
Číslo autoritního záznamu xx0165621
Kód role Autor
(RLIN) 43614
765 0# - Záhlaví v originálním jazyce
Název Made at home: Curing & smoking
765 0# - Záhlaví v originálním jazyce
Název Curing & smoking
830 #0 - Vedlejší záhlaví unifikovaný název
Unifikovaný název Doma a chutně
-- 48583
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky SVG502 - Městská knihovna Litomyšl
993 ## - Údaje o jednotce (exempláři)
-- B
Holdings
Důvod stažení Čárový kód Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové Číslo Datum vložení Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Kontrolní číslo regálu Lokace Total Holds Naposledy spatřeno Date checked out Kód sbírky Cena platná od Typ jednotky Koha Lokace v rámci oddělení Skladová signatura
  320700160722     165.00   160722 22.08.2014 Sklad SK 641 165.00   127 Sklad   13.07.2023 04.02.2021 naučná pro dospělé 02.09.2018 Knihy Naučná literatura SK 641

Powered by Koha