000 | 01102nam a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 119065 | ||
005 | 20180902105046.0 | ||
008 | 130405s2011 xr ||||||||||||||czecze d | ||
015 | _acnb002199103 | ||
020 |
_a9788024916644 _q(váz.) : _c49.00 Kč |
||
040 |
_aSVG502 _bcze |
||
041 | 1 |
_acze _aeng _ager _hcze |
|
072 | 7 |
_a641 _xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla _2Konspekt _919 |
|
080 |
_a641 _2h |
||
100 | 1 |
_aJiskra, Martin _7xx0000722 _4aut _939871 |
|
245 | 1 | 0 |
_aDvanáct chutí roku / _cMartin Jiskra ; [fotografie Jaroslav Jiřička] |
250 | _aVyd. 1. | ||
260 |
_aPraha : _bIkar, _c2011 |
||
300 |
_a173 s. : _bbarev. il. ; _c31 cm |
||
500 | _aObálkový podnázev: čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně | ||
520 | 2 | _aČtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně. | |
650 | 4 | _ameals | |
653 |
_akuchařky _arecepty |
||
700 | 1 |
_aJiřička, Jaroslav, _d1957- _4pht _99354 |
|
901 |
_b9788024916644 _f1. vyd. _o20120110 |
||
910 | _aSVG502 | ||
999 | _d119065 |