000 01102nam a2200289 4500
001 119065
005 20180902105046.0
008 130405s2011 xr ||||||||||||||czecze d
015 _acnb002199103
020 _a9788024916644
_q(váz.) :
_c49.00 Kč
040 _aSVG502
_bcze
041 1 _acze
_aeng
_ager
_hcze
072 7 _a641
_xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla
_2Konspekt
_919
080 _a641
_2h
100 1 _aJiskra, Martin
_7xx0000722
_4aut
_939871
245 1 0 _aDvanáct chutí roku /
_cMartin Jiskra ; [fotografie Jaroslav Jiřička]
250 _aVyd. 1.
260 _aPraha :
_bIkar,
_c2011
300 _a173 s. :
_bbarev. il. ;
_c31 cm
500 _aObálkový podnázev: čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně
520 2 _aČtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně.
650 4 _ameals
653 _akuchařky
_arecepty
700 1 _aJiřička, Jaroslav,
_d1957-
_4pht
_99354
901 _b9788024916644
_f1. vyd.
_o20120110
910 _aSVG502
999 _d119065