Karmínové zlato : kulinářské krimi / Tom Hillenbrand ; překlad František Ryčl

By: Hillenbrand, Tom, 1972- [Autor]Contributor(s): Ryčl, František, 1961- [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: němčina Z cyklu: Šéfkuchár Xavier Kieffer, 2 partPublisher: Brno : MOBA, 2024Edition: Vydání prvníDescription: 286 stran ; 21 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788027912988Uniform titles: Rotes gold. Česky Genre/Form: německé romány | detektivní romány Other related works: Z cyklu:: Šéfkuchár Xavier KiefferScope and content: Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!? Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl dinner u pařížského starosty skončí už po předkrmu: Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou. Jenže Kieffer o výsledcích vyšetřování pochybuje, obzvláště když se objeví několik podstatných nesrovnalostí. Možná jsou některé ryby skutečně nad zlato a mají větší cenu než lidský život... Nakladatelská anotace.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Oddělení pro dospělé
Beletrie
beletrie pro dospělé Checked out 26.07.2024 320700200093

Přeloženo z němčiny

Terminologický slovník

Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!? Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl dinner u pařížského starosty skončí už po předkrmu: Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou. Jenže Kieffer o výsledcích vyšetřování pochybuje, obzvláště když se objeví několik podstatných nesrovnalostí. Možná jsou některé ryby skutečně nad zlato a mají větší cenu než lidský život... Nakladatelská anotace.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha