Dvanáct chutí roku / Martin Jiskra ; [fotografie Jaroslav Jiřička]
Material type: TextLanguage: čeština, angličtina, němčina Original language: čeština Publication details: Praha : Ikar, 2011 Edition: Vyd. 1Description: 173 s. : barev. il. ; 31 cmISBN: 9788024916644Subject(s): meals | kuchařky receptyScope and content: Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 320700157287 |
Browsing Oddělení pro dospělé shelves, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
636.7 Od štěněte ke psu : | 64 Děláme si to doma sami : | 641 Domácí sušení : | 641 Dvanáct chutí roku / | 641 Pečeme na Vánoce / | 641 Prostřeno! ViP. | 641 Chutně a zdravě / |
Obálkový podnázev: čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně
Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně.
There are no comments on this title.