100 nej léčivých potravin / Paula Bartimeusová ; [překlad Dana Křivánková]
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 613 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 320700153827 |
Přeloženo z angličtiny
Obálkový podnázev: Jak si udržet vitalitu a zdraví
Obsahuje rejstřík
Naši předkové po staletí využívali různé potraviny v boji proti běžným potížím i pro podporu zdraví a vitality. Tato bohatě ilustrovaná kniha vám odhalí na základě nejnovějších výzkumů preventivní a léčivé účinky ovoce, zeleniny, obilnin, luštěnin, ořechů, semen, bylinek, koření i dalších exotičtějších jedlých zázraků - zjistíte například, že pórek snižuje vysoký tlak, avokádo podporuje činnost mozku, třešně ulevují při dně, cizrna upravuje hladinu cholesterolu, vlašské ořechy posilují paměť. U potravin najdete kromě základních informací přehled obsažených živin, orientační symboly a jednoduchý zdravý recept. Hledáte-li způsob, jak si udržet zdraví, nebo bojujete s nějakým neduhem, kniha vám poskytne dobrou radu.
There are no comments on this title.