Grilování masa, ryb, zeleniny / Claudia Daiber ; [přeložila Zdenka Svěráková]

By: Daiber, Claudia, 1955- [aut]Contributor(s): Svěráková, Zdena [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: němčina Publication details: Praha : Grada Publishing, 2006 Edition: 1. vydDescription: 127 s. : barev. fot. ; 21 cmISBN: 8024714868 :Subject(s): kuchařky kuchařské recepty grilováníScope and content: V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček. Seznámíme vás také s druhy grilů - plynových, elektrických i klasických, na dřevěné uhlí, a způsoby jejich používání. Podle 10 zlatých pravidel snadno zvládnete přípravu grilování pro návštěvu.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Sklad
Audiovizuální díla
naučná pro dospělé 641 (Browse shelf(Opens below)) Available 320700153823

Přeloženo z němčiny

Obsahuje rejstřík

V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček. Seznámíme vás také s druhy grilů - plynových, elektrických i klasických, na dřevěné uhlí, a způsoby jejich používání. Podle 10 zlatých pravidel snadno zvládnete přípravu grilování pro návštěvu.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha