Grilování masa, ryb, zeleniny / Claudia Daiber ; [přeložila Zdenka Svěráková]
Material type: TextLanguage: čeština Original language: němčina Publication details: Praha : Grada Publishing, 2006 Edition: 1. vydDescription: 127 s. : barev. fot. ; 21 cmISBN: 8024714868 :Subject(s): kuchařky kuchařské recepty grilováníScope and content: V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček. Seznámíme vás také s druhy grilů - plynových, elektrických i klasických, na dřevěné uhlí, a způsoby jejich používání. Podle 10 zlatých pravidel snadno zvládnete přípravu grilování pro návštěvu.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Sklad Audiovizuální díla | naučná pro dospělé | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 320700153823 |
Browsing Sklad shelves, Shelving location: Audiovizuální díla, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
641 Pod pokličkou 3 : | 641 Chuťopis : | 641 Grilování masa, ryb, zeleniny / | 641.5 Česká kuchařka podle krevních skupin / | 641.5 Rychlomoučníky, aneb, "nasyp-nalij-smíchej-upeč" / | 929 Berija,L. Můj otec Berija : |
Přeloženo z němčiny
Obsahuje rejstřík
V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček. Seznámíme vás také s druhy grilů - plynových, elektrických i klasických, na dřevěné uhlí, a způsoby jejich používání. Podle 10 zlatých pravidel snadno zvládnete přípravu grilování pro návštěvu.
There are no comments on this title.