Domácí zabijačka / (Record no. 81507)
[ view plain ]
000 -Návěští | |
---|---|
Řídící pole kódované 24B | 00593nam a2200217 4500 |
001 - Kontrolní číslo | |
Řídící pole proměnné | 81507 |
005 - Datum posledního zpracování | |
Řídící pole 16B | 20180902104236.0 |
008 - Údaje pevné délky | |
Řídící pole kódované 40B | 990322s1973 xr ||||||||||||||czecze d |
020 ## - ISBN | |
-- | |
Dostupnost | 12.00 Kč(Brož.) |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura | |
Agentura původní katalogizace | SVG502 |
Jazyk katalogizace | čeština |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | 641.5 |
Idetifikátor vydání MDT | h |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | 641.5 |
Idetifikátor vydání MDT | h |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora | |
Osobní jméno | Pelech, Ondrej |
Kód role | aut |
(RLIN) | 17449 |
245 10 - Údaje o názvu a odpovědnosti | |
Název | Domácí zabijačka / |
Údaj o odpovědností, atd. | Ondrej Pelech |
250 ## - Údaje o vydání | |
Označení vydání | 3. vyd. |
260 ## - Nakladatelské údaje | |
Místo vydání | Praha : |
Jméno nakladatele | SZN, |
datum vydání | 1973 |
300 ## - Fyzický popis | |
Rozsah | 185 s., fot. ; |
Rozměry | 29 cm |
500 ## - Všeobecná poznámka | |
Text obecné poznámky | Přehl. lit. |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený | |
Volně tvořený termín | maso |
-- | maso vepřové |
-- | zpracování |
-- | domácí zabijačka |
-- | příručky |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) | |
Sigla vlastníka jednotky | SVG502 - Městská knihovna Litomyšl |
Důvod stažení | Čárový kód | Stav poškození | Nepůjčuje se | Pořizovací cena svazku | Ztraceno | Přírůstkové Číslo | Datum vložení | Aktuální umístění | Svazková signatura | Běžná prodejní cena | Lokace | Total Holds | Naposledy spatřeno | Date checked out | Kód sbírky | Cena platná od | Typ jednotky Koha | Lokace v rámci oddělení |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
320700082868 | 12.00 | 82868 | 22.03.1999 | Sklad | SK 641.5 | 12.00 | Sklad | 13.07.2023 | 04.02.2021 | naučná pro dospělé | 02.09.2018 | Knihy |