MARC details
000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
01357nam a2200373 i 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
142068 |
003 - Identifikátor kontrolního čísla |
Řídící pole proměnné |
CZ PrSKC |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20210319125435.0 |
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis |
Řídící pole kódované |
ta |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
201118s2020 xr a e f 000 0 cze |
020 ## - ISBN |
ISBN |
9788026433460 |
Zpřesnění |
(vázáno) : |
Dostupnost |
Kč 399,00 |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
BOA001 |
Jazyk katalogizace |
cze |
Použitá pravidla popisu |
rda |
041 ## - Kód jazyka |
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků |
čeština |
044 ## - Kód země vydání/výroby |
Kód geografické oblasti/země |
Česko |
Kód ISO geografické oblasti/země |
Česko |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt |
Předmětová kategorie |
641 |
Název skupiny/kategorie konspektu |
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Zdroj předmětové klasifikace |
Konspekt |
Číslo předmětové kategorie |
19 |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641.85 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
(083.12) |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Burianová, Petra |
Číslo autoritního záznamu |
xx0253737 |
Kód role |
Autor |
(RLIN) |
69619 |
245 10 - Údaje o názvu |
Název |
Cesta z těsta / |
Údaj o odpovědností, atd. |
Petra Burianová |
250 ## - Údaje o vydání |
Označení vydání |
1. vydání |
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech |
Místo vydání, distribuce atd. |
V Brně : |
Jméno nakladatele, distributora, atd. |
CPress, |
Datum vydání, distribuce, atd. |
2020 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
279 stran : |
Další fyzické údaje |
barevné ilustrace ; |
Rozměry |
26 cm |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
text |
Typ obsahu - kód |
txt |
Zdroj |
rdacontent |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
statický obraz |
Typ obsahu - kód |
sti |
Zdroj |
rdacontent |
337 ## - Typ média |
Typ obsahu - termín |
bez média |
Typ obsahu - kód |
n |
Zdroj |
rdamedia |
338 ## - Typ nosiče |
Typ nosiče - termín |
svazek |
Typ nosiče - kód |
nc |
Zdroj |
rdacarrier |
500 ## - Všeobecná poznámka |
Text obecné poznámky |
Obálkový podnázev: české pečení pro celý rok |
520 ## - Anotace |
Anotace, atd. |
Kniha receptů vítězky televizní soutěže amatérských pekařů na přípravu moučníků, dezertů, dortů, pečiva. Předpisy převážně klasické české kuchyně jsou řazeny podle ročního období. |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
moučníky |
Číslo autoritního záznamu |
ph115366 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
(RLIN) |
68166 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
dezerty |
Číslo autoritního záznamu |
ph114308 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
(RLIN) |
68167 |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
kuchařské recepty |
Číslo autoritního záznamu |
fd132687 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
(RLIN) |
53964 |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Sigla vlastníka jednotky |
SVG502 - Městská knihovna Litomyšl |