MARC details
000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
01395nam a2200289 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
124654 |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20180902105211.0 |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
160126s2014 xr ||||||||||||||czecze d |
015 ## - Číslo národní bibliografie |
Číslo ČNB |
cnb002519937 |
020 ## - ISBN |
ISBN |
9788024923727 |
-- |
(brož.) : |
Dostupnost |
79.00 Kč |
035 ## - |
-- |
(OCoLC)876340571 |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
SVG502 |
Jazyk katalogizace |
čeština |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt |
Předmětová kategorie |
641 |
Název skupiny/kategorie konspektu |
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Zdroj předmětové klasifikace |
Konspekt |
Číslo předmětové kategorie |
19 |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Kinclová, Pavlína |
Číslo autoritního záznamu |
osa2014806497 |
Kód role |
aut |
(RLIN) |
53204 |
240 00 - Unifikovaný název |
Unifikovaný název |
<a href="Správná kuchařka s fantazií.">Správná kuchařka s fantazií.</a> |
Jazyk díla |
Česky |
245 10 - Údaje o názvu a odpovědnosti |
Název |
Správná kuchařka s fantazií : |
Další údaje o názvu |
20 surovin, které vás inspirují v kuchyni / |
Údaj o odpovědností, atd. |
Pavlína Kinclová ; [fotografie Martin Kincl] |
250 ## - Údaje o vydání |
Označení vydání |
Vyd. 1. |
260 ## - Nakladatelské údaje |
Místo vydání |
Praha : |
Jméno nakladatele |
Ikar, |
datum vydání |
2014 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
176 s. : |
Další fyzické údaje |
barev. il. ; |
Rozměry |
21 cm |
500 ## - Všeobecná poznámka |
Text obecné poznámky |
Obsahuje rejstřík |
520 ## - Anotace |
Anotace, atd. |
Autorka předkládá vlastní nebo rodinné předpisy, některé si přivezla z cest po Středomoří. Jedná se většinou o jednoduchá jídla se zeleninou a ovocem - cukety, dýně, fazole, houby, jablka, meruňky, mrkev, rajčata ad. Sladká i slaná jídla, hlavní pokrmy i s masem, pomazánky, polévky, koláče. Jídla jsou řazena abecedně podle názvu hlavní suroviny. |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
jídla |
Číslo autoritního záznamu |
ph114847 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
kuchařské recepty |
-- |
cukety |
-- |
dýně |
-- |
houby |
-- |
brambory |
-- |
zelenina |
-- |
ovoce |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
kuchařské recepty |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Sigla vlastníka jednotky |
SVG502 - Městská knihovna Litomyšl |
993 ## - Údaje o jednotce (exempláři) |
-- |
V |